Life in one question

Ik ontving onderstaand filmpje vandaag. Ik word hier zo blij van en deel het graag.

Een moment

Het moment dat ik Alex voor het eerst zag. De energie van dat moment hing al langer in de lucht. De week voor dit moment was ik ook al in Antwerpen. Ik was naar de film geweest en reed terug naar huis. Het liedje van Natasha Bedingfield stond op “These words” en “I love you, I love you” zong ik keihard mee. Ik voelde met iedere vezel in mijn lijf dat ik dit snel tegen iemand ging zeggen die ik nog niet had ontmoet, mijn liefde.

Toen op 21 november 2004 stond ik dronken in de HANGAR in Antwerpen en daar stond hij. Hij keek me aan zoals niemand anders me aankijkt en hij zag mij. Hij ziet mij op een manier zoals ik mezelf nog nooit eerder heb gezien. Hij wist en ik wist, wij horen bij elkaar. En zo is het ook gegaan. Eerst toestemming gevraagd aan mijn zus of hij met mij mocht praten en daarna elkaars leven compleet gemaakt. We zijn nog steeds samen op reis en hij ziet me nog steeds zoals ik ben.

Moment twee

Ik lig op een speciale tafel om een punctie te ondergaan. Het is een donkere ruimte en ik ben doodsbang omdat ik bij bewustzijn ben. Deze punctie mag niet onder een roesje. De arts staat naast me en verdoofd plaatselijk de plek van de punctie. Hij wordt geholpen door een assistent die alles aangeeft. De piepjes en slangetjes maken dit akkelige tafereel compleet. Ik lig en voel me alsof ik aan de goden ben overgeleverd. Ik kan niets anders dan me overgeven. De abcessen zijn te groot en pijnlijk, ze moeten met een punctie en drain slinken en verdwijnen. Aangezien ik ook helemaal geen kracht meer heb in mijn lijf voel ik me letterlijk een schietschijf of prikschijf. Ik kan geen kant op ook al zou ik het willen. Ik sluit mijn ogen en daar staan ze bij mijn voeten een hele rij vrouwen allemaal achter elkaar. Ook voel ik ze bij mijn hoofd een hele rij vrouwen. Ze voelen aan als mijn vrouwenlijn. Voor mij voelen ze echt aanwezig. Ik ben niet alleen en stil en vredig onderga ik de punctie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s