VET EXPERIMENT

The Fat Writing Angels

Drie jaar geleden heb gekozen voor een gastric sleeve. Deze operatie is mislukt en ik belande doodziek in het ziekenhuis voor een hersteloperatie. Daarna volgde een periode van 4 weken in het ziekenhuis en een lange herstelperiode. Hierover heb ik geschreven op mijn blog en er is veel moois uit ontstaan. Zo ook dit experiment. Waar wil ik mee experimenteren? Schrijven met Vet. Ik ben een schrijver. Schrijven heelt mij. Nu drie jaar verder is mijn lijf meer dan ooit mijn raadgever op het gebied van mijn leven. Via mijn lijf voel ik alles. Vet is hier altijd een onderdeel van geweest. Ik heb het gehaat en vervloekt. Ik moest dit doorleven om me nu te realiseren dat Vet mij heel veel heeft gebracht. Het geeft inzicht in mijn onzichtbare schatten. Mijn motto is, maak het onzichtbare zichtbaar en ben de ster in je eigen verhaal, ik gebruik Vet als inspiratie hiervoor. Vet maakt kwetsbaar en krachtig.

Wat krijg je van mij bij dit experiment, een online schrijfreis waarin ik met je mee kijk, schrijf en voel wat jouw vet jou wil vertellen. Het is een unieke reis speciaal op jou afgestemd. Wat het mij heeft gebracht is zachtheid. Ik had gehoopt, stiekem echt wel, dat ik mijn vetlessen had geleerd. Dat ik bijna dood moest gaan vond ik genoeg. Maar ik realiseer me iedere dag weer dat ik met dit lijf op deze aarde mag lopen. Dat het me altijd verhalen zal blijven laten voelen, daarom ben ik hier. In mijn Vet ligt mijn grootste uitdaging maar ook mijn grootste kracht.

Je kan het experiment ook The Free Writing Angels noemen. Want dat is mijn missie om het vrij te schrijven. In alle vrijheid schrijven wat jij wil helen. Wat wil jij transformeren? Ik kijk met je mee naar de verhalen die jouw Vet jou wil vertellen. Ik doe dit met in mijn wijsheidskoffer mijn spiegel voor jou om samen in te kijken. Ik ga je geen beloftes maken over wat je mag verwachten. Het is een uitnodiging, geen succesformule. 

The Fat Writing Angels.
To Fat Who remembers, feels and heals All.

Wil je gebruik maken van deze uitnodiging?
Neem dan contact me op.
Ik ga graag met jou en jouw vet op reis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s