De Wave en dromen

Ik loop in een gangenstelsel en zie een trap naar beneden. De trap is wit en heel stijl en onderaan is licht. Het is niet logisch dat ik deze trap neem en naar beneden ga. Maar alles in mij wil dit heel graag doen. Ik loop de trap af en ik kom op een plein met daarop een soort van tempel of kerk, het is een mix van beide en heb het nog nooit gezien. Er staan heel veel mensen op dit plein, het is rommelig en druk. Ook staat er een rij van mensen die dit gebouw in willen, ze staan rustig te wachten. Ik wurm me door deze mensenmassa heen en kom in een kamer met 6 bedden. Het blijkt dat ik aanwezig ben op een 2 daags event van Simone Levie en we blijven allemaal hier slapen in dit gebouw. We krijgen allemaal opdrachten en ik word hier blij van.

Naast me ligt een koppel, ze hebben een promotiefilmpje gemaakt. Ik kan het alleen niet verstaan, ze praten onduidelijk. Ik zeg dit voorzichtig tegen ze waarop de jongen zegt dat ik niet open sta, en hij loopt weg. Dan loopt Simone Levie gewoon tussen alle mensen door en praat met iedereen.

Ik begin mezelf vragen te stellen. Waarom ben ik hier? Wil ik gered worden? Wil ik gezien worden? Wil ik antwoorden op mijn vragen? Wil ik op het podium staan van Simone Levie? Ik hoor mijn antwoord; Wat jezelf niet kent en voelt kan je ook niet aantrekken. Ik sta spontaan op en ga weg. Ik neem mijn spullen niet mee. Hier word ik onrustig van, dat zou ik nooit doen in het echte leven.

Ik sta weer onderaan de trap. Mensen zeggen dat het zwaar zal zijn om de trap op te gaan. Maar daar ga ik stap voor stap. Ik ben boven. Ik ben helemaal niet moe. Ik kijk terug, zo! Ik vertrek door de gangen en stap op een boot. Waarom die golven? Ik wankel en zweef er door. Ik zie mijn voeten boven de grond zweven. We varen door en er zijn allerlei obstakels die ook vanzelf weer weg gaan. Ook passen we onze koers aan, maar we blijven varen. Ik zie geen verdere passagiers. Alleen zie ik wel twee stuurmannen. We varen door tot in de oneindigheid…….Ik word wakker.

Deze droom is het eerste wat ik opschrijf deze ochtend. De inspiratie stroomt door me heen. De betekenis van deze droom is voor mij divers. Het zorgt dat de antwoorden nu, gedurende de dag komen. Ik ben alerter en neem bewust de tijd om me te verbinden met deze inspiratie. Ik vind de kracht van deze Wave inspirerend. Ook hoop ik mensen te inspireren met mijn werk. Want de periode van 24 december tot en met 6 januari is die van de 13 heilige nachten. Het is een periode waarin de kracht van je dromen sterker is. Gezegd wordt dat deze dromen van deze nachten een voorspellend karakter hebben voor het jaar dat er op volgt. Ik ben een dromer en heb speciaal voor deze periode een reispakket geschreven. Waarmee je deze bijzondere periode op een magische manier kunt beleven. Ben jij op zoek naar de betekenis van jouw dromen voor 2021? Kijk dan op www.13heiligenachten.nl voor meer informatie. Aanmelden kan tot 20 december 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s